elenfrde

Χρησιμοποιώντας 10 ηλιακά πάνελ, συνολικής ισχύος περίπου 2,6kW,  φιλτράρουμε όλη την ποσότητα νερού της πισίνας χωρητικότητας 90m3 , περίπου 2 φορές κατά την διάρκεια της ημέρας όσο υπάρχει ηλιοφάνεια.

H όλη εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σε μια ημέρα, με το νέο σύστημα κυκλοφορίας του νερού να είναι πλήρως λειτουργικό εκ τότε, αξιοποιώντας την ενέργεια του ήλιου και χωρίς καν την διαμεσολάβηση μπαταριών .  

Η παλαιότερη ενεργοβόρα αντλία AC  αντικαταστάθηκε και θα χρησιμοποιείται πλέον ως εφεδρική. Συνεπώς το πάγιο κόστος λειτουργίας για τον ιδιοκτήτη εκμηδενίστηκε. Το κόστος εξοπλισμού και εγκατάστασης αναμένεται να γίνει απόσβεση στα επόμενα 5 έτη.

Ο πελάτης με την ειδική εφαρμογή για android της Lorentz, έχει πρόσβαση στην λειτουργία του συστήματος, μπορεί να ρυθμίσει διάφορες παραμέτρους όπως χρόνο λειτουργίας, στροφές, παροχή κ.α αλλά και να δει σε πραγματικό χρόνο την απόδοση του συστήματος του ή τυχόν δυσλειτουργίες. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στο κινητό του σε ιστορικό.

 

Eshop - B2B

Ηλεκτρονικό κατάστημα με πολλές δυνατότητες και ευκολίες χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας ή κάνετε εγγραφή για να επωφεληθείτε.

Eshop


Επικοινωνήστε μαζί μας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 75 63 166
  210 75 63 266
  Αριστοτέλους 16 & Ομήρου

Χάρτης

Pals Power & Energy Solutions

Χάρτης

Κατάλογοι

Κατάλογος προϊόντων Pals σε ηλεκτρονική μορφή

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Today437
Total3715163